Heb je ooit deze vreemde vragen in je hoofd? Ik weet dat ik het doe. Onlangs terwijl ik een aantal boksers uit de kast haalde en het logo “Fruit of the Loom” zag, had ik deze vreemde wens om erachter te komen hoe dit logo is ontstaan.

Ik kon op Google controleren dat Mr. Knight, eigenaar van een textielfabriek rond 1851, merk 418 ontving voor het merk Fruit of the Loom. Het merk ontstond toen Mr Knight een afbeelding van een appel gebruikte die door een van zijn klanten op de stof van Mr. Knight werd gedrukt en het patroon erg populair werd. Mr. Knight hield van het beeld en breidde het idee uit om het appelbeeld onderdeel van zijn logo te maken.

Nu vraag je je waarschijnlijk af, wat heeft dit te maken met de Artistic Hanging Solution ™? Laat me een thema ontwikkelen. We vierden net de Thanksgiving-vakantie en opnieuw werden we eraan herinnerd dankbaar te zijn voor alles waarmee God ons gezegend heeft. Dit wordt vaak overgebracht door de weergave van de hoorn des overvloeds gevuld met overvloeiend met de geoogste vruchten van het land.
Oké, laat me nu een artistieke licentie gebruiken en deze twee ideeën samenvoegen. We hebben veel mooie zaadgewassen van alle textielweefmachines, in de overvloed aan stoffen die beschikbaar zijn voor onze textielartiesten. De textielkunstenaars nemen op hun beurt deze zaadgewassen en cultiveren deze in veel mooie vruchten in de afgewerkte quilts die ze kunnen produceren. Nu, als we de schoonheid van deze vruchten alleen maar in cornucopia-stijl konden tonen, voor iedereen om te bewonderen. Betreed de Artistic Hanging Solution ™. Hier is een apparaat waarmee je de vruchten kunt laten zien van het getande weefgetouw. Met de Artistic Hanging Solution ™ kunt u eenvoudig elk van uw quilts weergeven. In tegenstelling tot een fotolijst, die permanent is bevestigd aan een specifiek kunstwerk, met behulp van de Artistic Hanging Solution ™, kan de doekkunst eenvoudig worden vervangen door een nieuw stuk door simpelweg het vorige artwork vrij te geven. Het kunstwerk kan worden vrijgegeven door elk van de vormdelen op te tillen en vervolgens het nieuwe kunstwerk in te voegen en elk van de secties te sluiten. Je bent voor altijd vrij om de kunstwerken zo vaak te veranderen als je wilt; nieuw seizoen, nieuwe kunst; maak een stuk af, nieuwe kunst; verander je decor, nieuwe kunst, zo eenvoudig is het.