Jij bent in Design, SkullDesign..

Welkom bij SKULLDesign.nl! Wij danken u voor het bekijken van onze winkel en hopen dat u een aangename winkelervaring te bieden. Klanttevredenheid is onze nummer 1 doel en het verwerken van orders is het belangrijkste wat we doen. Onze medewerkers doen hun best, zodat elke bestelling is te behandelen snel en volledig verpakt, zodat u uw gekochte item ontvangt in de best mogelijke conditie. De meeste bestellingen ontvangen, worden verwerkt en verzonden binnen 5 werkdagen.

Alles wat we doen geeft u, en alle creatieve geesten in de wereld, meer mogelijkheden om grote kunst te maken. We zijn begonnen met het bedrukken van t-shirts en toen realiseerden we een legio aan producten waarop we iets kunnen drukken. We zoeken naar allerlei nieuwe produkten, zodat wij de leukste, vreemde en coole ontwerpen kunnen blijven maken met de beste, rare, geeky of/en prachtige art. En elke keer dat u bij ons koopt, maak je deel uit van grote kunst.

Jij maakt de ideeën..

We houden van de t-shirts, en we werken een groot aantal nieuwe en gevestigde grafisch ontwerpers om een uniek product te produceren. Ons assortiment van ontwerpen is voortdurend in ontwikkeling en de spullen die we maken is interpretaties van graffit culturele invloeden. Wij werken met een creatieve gemeenschap – een groeiend netwerk van ontwerpers uit de hele wereld

Be creative, because you’re why we exist..